BEST BUY !!!


DTRIM SLIM N DETOX - RM60
FIT UP - (30 SCHT/ loose pack) RM130
BLUEBERRY COLLAGEN-(30 SCHT/ loose pack) RM130
STAYFIT -RM130
MIRACLE SLIMMING COFFEE -RM70
MAIXARA C-SENTIAL - RM60
BEUTSKIN ESSENCE - RM206 (SM)/ RM210 (SS)
HARUM MALAM - RM30 (SM)/ RM35 (SS)
JAMU SUSUK DARA - RM60
FEMININ WASH SUSUK DARA - RM48
MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA - RM48
ADVANCE BEAUTY SET - RM70
BEAUTY CREAM(rawatan untuk jeragat) - RM35

dan semua produk kat sini

nak dpt arge ni? mudah saje.. click as our follower n LIKE http://www.facebook.com/AsiaManisShop

Tuesday, 12 February 2013

FIGURE UP SLIMMING CAPSULE


OFFER  3 BOTOL RM 100.00  FREE POSTAGE
SEGERA BOOKING, STOCK ADALAH TERHAD



Fenomena "Figure-Up Slimming Capsul" sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma makan 1 kapsul sebelum sarapan dan minum segelas air kosong. 
Makan seperti biasa dan tak perlu berdiet tapi hanya perlu banyak minum air kosong untuk buang toksin.
Selepas 5 hari, hasil yang menakjubkan pada tubuh badan anda!!!!!!

* HALAL
* 100 Herba
* Boleh diamalkan ketika period/haid
* Ibu yang menyusu boleh amalkan (bayi mestilah 7 bulan ke atas)
* Ibu hamil dilarang sama sekali menggunakan produk ini
* Tiada pantang larang dalam pemakanan

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.


* Ibu hamil dilarang sama sekali menggunakan produk ini
* Tiada pantang larang dalam pemakanan


9 comments:

diana said...

Kalo sy nk beli mcm mne ye?

Mira Ros said...

No kkm figure up ada x?

Anonymous said...

Promosi ni masih ada ke?

Anonymous said...

camne nak oder.3 botol rm150.saya nak oder

fazzlyana fuzzy said...

bole bg tau offer ni ada agi ke? cm mn nak order..?

Anonymous said...

Lagi produk pelangsingan dicemari bahan racun

BANDAR SERI BEGAWAN, 30 Mei - Kementerian Kesihatan memaklumkan bahawa produk melangsingkan badan Figure-Up keluaran Biospecialty Food Trading, Selangor, Malaysia telah didapati dicemari dengan bahan racun berjadual dan ubat barat yang tidak diisytiharkan.

Bahan pencemar Sibutramine dalam produk berkenaan boleh mengakibatkan kesan-kesan mudarat yang membahayakan kesihatan. Sibutramine adalah agen pelangsing yang tidak lagi disarankan penggunaannya dalam rawatan obesiti kerana ianya boleh menyebabkan risiko yang serius kepada jantung dan hati dan juga tekanan darah tinggi, degupan jantung yang tidak menentu dan sukar untuk tidur.

Dalam kes-kes yang serius boleh menyebabkan kerosakan hati dan buah pinggang, kata Kementerian Kesihatan dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Menurut kenyataan itu lagi, Kementerian Kesihatan tidak pernah mengeluarkan kebenaran ke atas pengimportan dan penjualan produk tersebut. Berikutan dapatan ini, produk berkenaan adalah dilarang untuk diimport dan dijual di Negara Brunei Darussalam.

Orang ramai yang menjual produk tersebut (termasuk secara online seperti melalui facebook) adalah diingatkan bahawa ianya adalah satu kesalahan di bawah Akta Racun 1956 yang mana menjual produk-produk yang mengandungi bahan yang dikawal di bawah Akta berkenaan akan dikenakan denda sebanyak $8,000.00 atau penjara selama enam (6) bulan, jika didapati bersalah.

Tambahan pula, jika seseorang melakukan sesuatu diatas kecuaiannya sendiri yang membahayakan atau boleh membahayakan kehidupan manusia, jika didapati bersalah akan didenda sebanyak $16,000 dan dua belas (12) bulan penjara.

Para pengguna yang menggunakan produk tersebut adalah dinasihatkan untuk berhenti menggunakannya dengan serta merta. Kementerian Kesihatan juga ingin memohon kerjasama dari orang ramai untuk melaporkan kepada Bahagian Penguatkuasaan Farmasi jika mendapati produk yang disebutkan di atas masih dipasarkan di Negara Brunei Darussalam.

Untuk maklumat dan perhubungan lanjut, orang ramai boleh lah menghubungi Bahagian Penguatkuasaan Farmasi di talian 2230036, e-mail pharmacy.enforcement@moh.gov.bn atau di unit 2G8:04, tingkat 8, Kodominium Ong Sum Ping.

Anonymous said...

Sy ade jual figure up..sms 0132643039

Anonymous said...

Betol ke f-up beracun ?

leen said...

beracun. takyah beli. boleh check dgn KKM.